Soffan gick itu

Jag hade lite gäster här i helgen och precis som vanligt så gick det lite vilt till efter några glas vin. Det skrattades, busades och skrålades och jag har nog tur som har väldigt tålmodiga och snälla grannar… Det hände en liten olycka också, som kanske ganska tydligt målar en bild av hur jag och mina vänner beter oss efter några glas vin för mycket. Min soffa gick itu. Nu ska det såklart nämnas att min soffa var en mycket gammal soffa, inhandlad på Myrorna för 15 år sedan och redan då i ganska miserabelt skick. Den var mycket charmig, men inte så praktisk – och uppenbarligen inte heller särskilt slittålig längre. Olyckan skedde när ett par av mina flottaste väninnor mimade loss till Carola stående i soffan… plötslig snäppte det till och soffan klövs på mitten.

Nu blir det bäddsoffa

Jaja, det var vän ingen enorm överraskning och jag hade redan innan funderingar på att investera i en ny soffa – en bäddsoffa denna gång. Nu fick jag ett tydligt tecken på att det är dags. Jag har spanat in en massa olika bäddsoffor men tror att jag bestämt mig nu. Mitt vardagsrum är inte särskilt stort, så den måste vara liten och kompakt, men samtidigt snygg. Det finns en på Wegot som tilltalar mig och priset är överkomligt. Nu hoppas jag bara att det är skön att både sitta och sova i också, men det får vi väl se när den kommer.