Fräsch i håret

Jag älskar att hålla på med håret; styla det, färga det, klippa det i olika frisyrer osv. Jag flätar ofta hela eller delar av håret och älskar att variera mellan olika flättekniker. Jag har alltid haft långt hår, uppklippt på olika sätt såklart och färgat i alla tänkbara färger. Jag har aldrig lockats av kort hår. Vad jag däremot ofta har lockats av är naturligt hår, men aldrig tillräckligt mycket och länge för att spara ut alltihopa och låta det få sin naturliga färg. Tyvärr.

Hittade ny frisör busenkelt

Nu var det dags för en toppning i alla fall och min frisör som jag alltid går till är mammaledig, så jag fick jaga rätt på en annan frisör i Göteborg. Jag hittade sajten glossyday.se där alla de bästa frisörerna i Göteborg finns listade efter betyg som lagts på dem online. Hur smart? Jag älskar att hitta smarta grejer och lösningar online, för alla vill ju hitta saker på nätet idag och det som funkar perfekt blir man extra tacksam över att upptäcka.

Redo för sommaren!

Eftersom jag är känslig med håret så bokade jag tid hos nummer ett (såklart), och jag blev inte besviken. Håret är fräscht och fint och bayalagefärgat i en sval brun/blond nyans som ser supernaturlig ut. Lite boho, som jag älskar det. Nu är jag redo för sommaren och alla flätor, blommor och fjädrar som jag planerar att fästa i håret.