Bästa investeringen

Äntligen är den här! Sommaren! Glass i stora lass, roadtrips med tjejerna och enkelheten i klädvalen. Med ett par snygga shorts och ett sött linne plus sandaler så är man kittad för alla situationer. En stickad kofta för lite svalare stunder är också bra att ha i beredskap. Under kläderna går jag jämt i bikini för man vet aldrig när det kan bli läge för ett dopp.

För evigt len – överallt

Den bästa investeringen jag någonsin gjort var när jag i vintras gick igenom en behandling för permanent hårborttagning i Stockholm. Det tog såklart sin lilla tid, för det krävs upprepade behandlingar för att allt hår ska försvinna. Att slippar vax, rakhyvel och allt vad det heter är sådan sjuk lyx! Benen är lena och fina precis hela tiden och jag lägger varken tid eller pengar på hårborttagning längre. Den summa det kostar med permanent hårborttagning tycker jag betalar tillbaka sig mångfalt.

Allt på en gång

Jag tänkte att det var lika bra att göra sig av med det mesta av rufset på kroppen när man ändå var igång så jag har tagit bort allt hår på benen, under armarna och ”bikinin”. Bikinin gjorde helt klart ondast, men det var ändå helt ok. Kan verkligen rekommendera Leilas som är salongen jag genomgick behandlingarna på.

Nä, nu ska jag hoppa i kläder och ge mig ut på en shoppingtur. Ha en härlig dag, mina vänner!