legs

Bästa investeringen

Äntligen är den här! Sommaren! Glass i stora lass, roadtrips med tjejerna och enkelheten i klädvalen. Med ett par snygga shorts och ett sött linne plus sandaler så är man kittad för alla situationer. En stickad kofta för lite svalare stunder är också bra att ha i beredskap. Under kläderna går jag jämt i bikini för man vet aldrig när det kan bli läge för ett dopp.

För evigt len – överallt

Den bästa investeringen jag någonsin gjort var när jag i vintras gick igenom en behandling för permanent hårborttagning i Stockholm. Det tog såklart sin lilla tid, för det krävs upprepade behandlingar för att allt hår ska försvinna. Att slippar vax, rakhyvel och allt vad det heter är sådan sjuk lyx! Benen är lena och fina precis hela tiden och jag lägger varken tid eller pengar på hårborttagning längre. Den summa det kostar med permanent hårborttagning tycker jag betalar tillbaka sig mångfalt.

Allt på en gång

Jag tänkte att det var lika bra att göra sig av med det mesta av rufset på kroppen när man ändå var igång så jag har tagit bort allt hår på benen, under armarna och ”bikinin”. Bikinin gjorde helt klart ondast, men det var ändå helt ok. Kan verkligen rekommendera Leilas som är salongen jag genomgick behandlingarna på.

Nä, nu ska jag hoppa i kläder och ge mig ut på en shoppingtur. Ha en härlig dag, mina vänner!

snow bubble

Drömmer om pudersnö under fötterna

Ok, det är kanske en aning off season att snacka om skidåkning nu men jag fick en sådan flash alldeles nytt om hur det känns att åka ner för perfekt pudersnö en solig dag i januari. Jag skulle inte byta värmen mot snö nu, men jag kan heller inte påstå att jag inte ser fram emot nästa vinters skidäventyr. När jag får ett sådant sug surfar jag loss bland bilder på Google, också besöker jag freeride.se och drömmer om kommande resor till snön.

Sveriges Schweiz

Mitt favoritställe för skidåkning i Sverige är Bjursås, som även går under smeknamnet Sveriges Schweiz. Det säger väl allt? Det ska förstås tilläggas att jag långt ifrån besökt alla spännande skidorter i Sverige, så det finns många kvar att utforska. Jag brukar åka på 2 skidsemestrar per säsong, en gång till ett nytt ställe och en gång till ett ställe som jag vet att jag älskar. Förra året blev det Bjursås och Riksgränsen.

Om Riksgränsen hade jag inte särskilt höga förväntningar och blev positivt överraskad. Så vackert det var! Och stort! Det finns betydligt mer yta än folk där uppe i norr, men dagarna är skrämmande korta – de finns knappt. Jag åker dok gärna tillbaka för det var en naturupplevelse av klass!

Har du kanske något hett tips?

Jag har ännu inte bestämt vart det bär av nästa år, det är en karamell jag fortfarande suger på. Oavsett så blir det riktigt härliga avbrott i den långa vintern, som alltid…