Jag unnade mig nya lampor till bilen

extraljus till landrover

I början på veckan satte jag mig ner i soffan och funderade över varför jag sällan unnar mig något. Jag tänker alltid på andra människor i första hand för det är sådan jag är som person och det är jag stolt över. Men jag kände någonstans att jag kanske bör prioritera mig själv också. Jag har exempelvis länge funderat över att köpa nya lampor till bilen men som kvinna är det väl kanske inte det första man prioriterar när ekonomin inte är den bästa. Men denna gång skulle det bli annorlunda minsann tänkte jag. Efter att jag pratade med barnen som gjorde allt för att övertala mig så gav jag mig ut på nätet för att undersöka om jag kunde hitta några snygga lampor, och visst hittade jag dom!

Priset för extraljusen hamnade långt över min budget

Jag satt på nätet och besökte olika webbsajter och funderade över vilka extraljus lampor jag skulle beställa. Efter nästan två timmar med den bärbara datorn i knät så valde jag att beställa extraljus från Ljusgiganten med tillhörande fäste. Egentligen hade jag satt en budget på 4500 kronor men till slut blev det nästan dubbelt så dyrt. Men jag tänkte att lampor köper man inte varje vecka och just extraljus har jag önskat mig ända sedan jag köpte min Landrover vilket var i december 2012. Ja, ni kanske förstår att detta inte hände över en natt direkt.

Jag valde svarta extraljus som passar bilens lack och köpte även till en led ramp som delvis var anledningen till att budgeten sprack. Lamporna lyser dock förträffligt bra och jag kan varmt rekommendera att ni handlar från samma butik. Dom har väldigt snabba leveranser då jag beställde i måndags och fick både ramp och extraljusen dagen efter. Monteringen gjorde jag inte själv utan det fick bilfirman fixa. Jag hittade ett klipp som kanske kan vara till en hjälp för er som funderat på att själva montera lamporna.